Foto: Privatna arhiva, MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gislejn Maksvel, bivša devojka Džefrija Epstajna koja se nalazi na dvadesetogodišnje služenju zatvorske kazne zbog podvođena maloletnih devojaka iza rešetaka je pronašla novu najbolju drugaricu - Narči Novek, jednu od najozloglašenijih ubica u Sjedinjenim Državama.

Njih dve provode sate razgovarajući u ozloglašenom zatvoru Talahasi na Floridi.

Britanski mediji pišu kako su ih zbližile zajedničke stvari – luksuzni način života, dugogodišnje kazne koje su pred njima, ali i njihove godine.

„Kada je ušla, Gislejn je odmah počela da bude naklonjena Novek. Ona se zbog dugogodišnjeg staža u zatvoru i stepena brutalnosti njenog zločina, tretira se kao ženski don. Mlađe devojke je iz poštovanja oslovljavaju sa „gospođica Novek“’, rekao je izvor Mirora i dodaje da njih dve provode vreme pričajući, smejući se i šaleći.

Ko je Novek?

Nemilosrdna Novek, baš kao i Gislejn obitavala je u društvu najbogatijih Amerikanaca. Društvenom lestvicom penjala se na ne tako moralan način – koristeći svoje telo.

Pročitajte još:

Redovno je menjala ljubavnike, i svaki je bio bogatijih od prethodnog. Na kraju je u svom striptiz klubu upoznala multimilionera plejboja Bena Noveka.

Za njega se ubrzo i udala, a nekoliko godina kasnije, 2009., je naručila ubistvo njegove majke. Motiv je bilo nasledstvo.

Samo tri meseca kasnije, od istih egzekutora naručila je i ubistvo muža, jer je kako je kasnije rekla, sumnjala da je vara.

Naredila je ubicama da ga vežu selotejp trakom i iskopaju oči – kojima je gledao drugu ženu.

Tokom suđenja je za ubistvo supruga krivila njegovu mlađu ćerku, navodeći kao razlog imovinsku kosti, ali je nakon nekoliko meseci, saterana u ćorsokak dokazima, priznala ubistvo.

Od tada se nalazi u ozloglašenom engleskom zatvoru u kojem joj sada društvo pravi i „Epstajnova madam“.

Madam na „robiji“ od 20 godina

Podsetimo, Maksvel je osuđena na 20 godina zatvora zbog podvođenja mladih devojaka za svog bivšeg dečka, milijardera pedofila Džefrija Epstajna, tokom 1990-ih i ranih 2000-tih godina.

Epstajn je zlostavljao devojčice od 14 godina na svojim imanjima u Njujorku, Floridi, Novom Meksiku i svom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima Litl Sent Džejms, koje lokalno stanovništvo naziva „ostrvo pedofila“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram