Foto: Point Estate / East2West News / Profimedia

U predgrađu Moskve, u omiljenom kvartu bogatih i slavnih, za kratko vreme podignuta je enormna palata. U Rusiji malo ko piše i priča o vlasniku enormnog zdanja, ali moskovski dnevnik Sobesednik piše da je vlasnik parcele firma koja se zove 'Property V' i da je prilično jasno šta slovo 'V' znači u ovom slučaju. Naime, radi se o - Vladimiru Putinu.

Međutim, nije baš sto odsto sigurno da će u palati boraviti ruski predsednik.

Pročitajte još:

Navedeno je da raskošna rezidencija pripada Ruskoj Federaciji i da će je koristiti službenici koji su povezani s čelnicima države. U prevodu, možda je sagrađena za osobu koja je izuzetno bliska Vladimiru Putinu.

Iz Sobesednika su poslali pitanja o palati portparolu Kremlja, ali odgovor još nije stigao. Pitanja su poslata i Andreju Ertmanu, predstavniku kompanije koja je izgradila palatu, ali ni on nije bio ništa raspoloženiji za razgovor.

„Sve piše, vlasnik je Rusija. Ovo su poverljive informacije, a vlasnici ovakvih građevina vrlo često ne žele da izlaze u javnost. To je njihovo pravo“ kaže Ertman.

Foto: braerstroy.ru / East2West News / Profimedia

Moskovsko predgrađe ‘Zeleno polje’ omiljen je kvart najbogatijih ljudi u Rusiji. Do sada je najskuplju kuću posedovao jordanski milijarder Zijad Manasir za kojeg se veruje da je bio gost na venčanju Putinove ćerke Katerine Tihonove.

Međutim, čini se da je Jordanac pao na drugo mesto, jer Rusi pišu da je nova misteriozna palata koštala čak 225 milijuna evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram