Milo Đukanović Foto:BETAPHOTO/STR/MO

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da izborni rezultat u Nikšiću nije njegov politički kraj, kao i da je DPS najjača politička partija u Crnoj Gori.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Videli ste da se to u ovom slučaju nije dogodilo, da je DPS popravio rezultat u odnosu na parlamentarne izbore i time najavio svoju stabilnu ulogu na crnogorskoj političkoj sceni i svoju vodeću ulogu u zastupanju evropske budućnosti Crne Gore i, ja verujem, svoj skori povratak u državnu vlast u Crnoj Gori“, rekao je Đukanović.

On ocenjuje da još uvek vlada euforija nakon velike pobede opozicije na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine i da zbog toga birači ne gledaju racionalno na njihovu vlast.

„Treba primetiti da je svega nekoliko meseci nakon pobede danas vladajuće koalicije, pobede na koju su čekali 30 godina, još uvek na sceni euforija pobednika, tako da mislim je još uvek mali broj birača bio u stanju da racionalno razluči kvalitet vršenja vlast u prethodnih nekoliko meseci, ali mislim da će i to uslediti u narednim mesecima. Ipak, u strukturi podrške koju je dobila državna vladajuća kolicija došlo je do promene“, kazao je Đukanović na  TV Nova BiH.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar