Milo Djukanovic
Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/TOMS KALNINS

Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je da ta stranka već 30 godina predstavlja garant mira i stabilnosti, kao i ekonomskog i demokratskog prosperiteta. Poručio je da nastupajuće generacije treba da očuvaju negovane vrednosti i ostvarene rezultate.

DPS je saopštila da je Đukanović, u okviru kampanje za parlamentarne izbore, uručio članske karte za 50 mladih iz Berana, koji su doneli odluku da nakon sticanja punoletstva podrže tu partiju. Đukanović je čestitao mladima koji su odlučili da političko opredeljenje vežu za partiju koja je, kako je kazao, već 30 godina garant mira i stabilnosti, ekonomskog i demokratskog prosperiteta, kao i usvajanja evropskih i evroatlantskih vrednosti.

On je naveo da se ponosi što je generacija kojoj pripada ostvarila velike uspehe u razvoju Crne Gore, između ostalog obnovila državu mirnim putem.

„Na nastupajućim generacijama je da očuvaju mukotrpno negovane vrednosti i ostvarene rezultate, a DPS će kao i do sada nastaviti sa aktivnostima koje će upravo mladima omogućiti što bolji i kvalitetniji život, obrazovanje i mogućnosti za mobilnost“, poručio je Đukanović. U tome će, kako je istakao, imati poseban senzibilitet za severni region gde će se pažnja posvetiti razvoju privrede i stvaranju novih radnih mesta kako bi mladi imali priliku da komforno žive i rade.

Đukanović je zaključio da je sve što DPS radi usmereno na poboljšanje života građana i da tome posebno doprinose domaći i strani investitori, prenose Vijesti.

Podsećamo da je u Crnoj Gori trenutno kampanja za parlamentarne izbore koji su zakazani za 30.avgust. Vladajuća Demokratska partija socijalista (DPS) u aktuelnoj kampanji usmerila je svoje snage da ukaže na navodno štetno delovanje opozicije, koja će nastupiti u dva bloka kako bi se efikasnije suprotstavila Đukanoviću.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)