Ilustracija: Shutterstock

U gepeku vozila poznate irske kompanije GoCar koja se bavi iznajmljivanjem automobila, jedna od korisnica pronašla je leš nepoznate osobe.

Devojka, koja ima oko 20 godina i koja je želela da ostane anonimna, u toku vožnje je osetila čudan miris koji je dopirao iz zadnjeg dela vozila. Nastavila je da vozi još nekih pet kilometara, a onda je smrad postao nepodnošljiv. Pomislila je da se možda oseća gas i prvo proverila motor, ali sa njim je sve bilo u redu. Vratila se u vozilo i nastavila put.

Ali, kako smrad nije jenjavao odlučila je da se ponovo zaustavi i proveri gepek. Kada ga je otvorila u njemu otkrila leš muške osobe, prenosi Miror.

Pretpostavlja se da je u pitanju telo čoveka koji je iznajmio vozilo pre nje.

Kako prenose irski mediji, prema nezvaničnim informacijama, reč je o čoveku čiji je nestanak prijavljen pre skoro dve nedelje.

GoCar: Ne možemo da detaljno pregledamo svih 800 vozila

S obzirom na to da je telo pronađeno u iznajmljenom automobilu jedne od najvećih kompanija za rentiranje vozila u Irskoj GoCar, policija je počela sa ispitivanjem zaposlenih koji su bili u kontaktu sa vozilom tokom prethodnih dana.

Pročitajte još:

Kompanija je saopštila da će isplatiti odštetu za pretrpljeni stres, ali da oni smatraju da oni nisu ni na koji način odgovorni za to što se telo nalazilo u njihovom vozilu, jer kako navode ne mogu u potpunosti da pregledaju svih 800 vozila.

„Naši korisnici mogu iznajmiti vozilo na period do sat vremena. To znači da minimalno imamo više od 10 korisnika jednog vozila po danu. Prosto nije moguće pregledati automobil nakon svakog korišćenja“, saopštila je kompanija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar