Foto: SAVO PRELEVIC/AFP/Profimedia/N1

Demokratski front saopštio je danas da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić uspeo da izda sve čega se dotakao, te da je prava sreća što Crna Gora nema nuklearno oružje, jer bi "apokalipsa stigla znatno ranije nego što piše u Bibliji".

Demokratski front je reagovao na izjavu Krivokapića koji je kazao da lideri DF “besprizornim izmišljotinama napadaju vladu koju su srušili”.

“Taj politički kusur pokupljen iz novčanika Radmile Vojvodić, jedino je bio uspešan u desantima na zapadne ambasade i odricanju od sopstvenog naroda koji je uzalud verovao da Zdravko “Istina“ neće postati drugi Novak Kilibarda. Ali za ovih godinu dana rukoljubivi profesor je uspeo da zaseni i Novaka Kilibardu, što je bio poduhvat ravan zauzimanju Mont Everesta u trenerci i boroletama u kojima je dočekivao češke turiste u svojoj nelegalno sagrađenoj vili u Bijeloj”, navode iz DF-a, preneo je crnogorski portal CdM.

Prema njihovim rečima, tražiti “od Đukanovićevog tužilaštva da lideri DF- a budu osuđeni u sramnoj sudskoj farsi”, može samo, kako dodaju, individua koja je “u patološkoj želji za foteljom izgubila elementarni osećaj ljudskosti”.

Međutim, čim je, dalje navode, postao premijer, prvo je “zatražio da lideri DF-a budu presuđeni, kako bi lakše proglašavao srpski narod za genocidni, priznavao Kosovo, uvodio sankcije Rusiji, a istovremeno svojoj porodici obezbeđivao biznis varijante o kojima ćemo tek upoznati javnosti“.

BONUS VIDEO: Zdravko Krivokapić temeljni ugovor Vlada Crne Gore SPC

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar