Foto: Gofundme

Šestogodišnji dečak pronađen je mrtav ispod podnih dasaka u kući. Kako se navodi, dečaka je dečko njegove majke "utopio u toaletu za kaznu".

Blu Roland iz Arkanzasa u SAD, umro je pre tri meseca u svojoj porodičnoj kući u Moru, 70 milja zapadno od Memfisa u Tenesiju, ali njegovo telo je otkriveno tek prošlog petka.

U novim dokumentima dostavljenim Okružnom sudu okruga Li, tvrdi se da je 28-godišnja majka Ešli Roland rekla policiji da je njen dečko Nejtan Bridžis navodno ubio njenog sina.

Ona je policajcima rekla da je Bridžis držao glavu njenog sina u wc šolji kao „kaznu“ jer ga je ugrizao za prst.

Foto: Privatna arhiva

Ovo otkriće dolazi nakon što je Roland rekla policiji u subotu da je njen sin poginuo u navodnom davljenju 9. septembra.

Majka je od tada optužena za teško ubistvo, zlostavljanje leša, neovlašćeno korišćenje fizičkih dokaza, ugrožavanje dobrobiti maloletnika i dve tačke za dozvoljavanje zlostavljanja dece.

Njen dečko Bridžes je odbio da ga ispituju policajci, ali se suočava sa sličnim optužbama kao i Roland.

Foto: St. Francis County Sheriff’s Office

Policiji je takođe rekla da je majka ispričala da je Bridžis navodno udario njenu ćerku tokom njegovog besnog ispada u septembru.

Devojčica je zadobila opekotine jer joj je on navodno držao glavu pod toplom vodom „kao kaznu zbog njenih problema u ponašanju“.

Vlasti tvrde da je devojčica uspela da pobegne pre svog brata koji je preminuo od užasnih povreda.

Bridžisu je naređeno da nema kontakta sa Rolandovom ćerkom.

Foto: Privatna arhiva

Karen Mekgi Roland, koja je provela više od godinu dana pokušavajući da dobije starateljstvo nad svojim unucima, odvezla je devojčicu u bolnicu nakon što je pronašla bez kose i napuklih rebara.

Državna policija Arkanzasa saopštila je da je devojčica bila izuzetno neuhranjena i da je imala višestruke opekotine po telu. Samo nekoliko sati kasnije policajci su baki rekli da su otkrili dečakovo telo ispod podnih dasaka u porodičnoj kući.

Majka i očuh monstrumi se trenutno nalaze u zatvoru okruga Li.

PROČITAJTE JOŠ:

Odeljenje za javnu bezbednost Arkanzasa je saopštilo: „Na osnovu prvih nalaza, veruje se da je dečak preminuo od povreda zadobijenih u kući, verovatno pre tri meseca. Način i uzrok smrti utvrdiće državni sudski sud“.

Dečakova baka, Karen Mekgi Roland, provela je više od godinu dana pokušavajući da dobije starateljstvo nad svojim unucima.

Anita Vidbi, Karenina prijateljica, rekla je da je baka potrošila „neverovatnu količinu novca“ pokušavajući da dobije starateljstvo nad decom i da je na kraju dobila dozvolu da ih posećuje vikendom.

Gospođa Vidbi, koja je otvorila GoFundMe stranicu da pokuša da prikupi sredstva za svoju prijateljicu, rekla je: „Ova deca su pretrpela toliko bola, zanemarivanja i smrti“.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare