Foto: Norfolk Police

Mama dečaka koji je nestao tačno četiri godine pre Medlin Meken, otkrila je svoje uverenje o tome šta se dogodilo njenom sinu.

Sedmogodišnji Danijel Entvistl nestao je u Grejt Jarmutu u Norfolku 3. maja 2003. godine, kada je izašao da se igra sa prijateljima i nikada se nije vratio kući.

Njegovo telo, kao nijedan trag nikada nisu pronađeni.

Sada, nešto više od 20 godina kasnije, Danijelova mama Paula Tejlor je podelila svoju teoriju o nestanku njenog sina i onome što se dogodilo.

Paula je rekla da veruje da je Danijel pao u reku Jare oko oblasti Triniti Kej i umro nakon što je upao u vodu, a u blizini je pronađen crveni bicikl učenika.

Hipoteza prati početne sumnje oko Danijelovog oca, Dejvida Entvistla, da je povredio svog sina.

Ispostavilo se da je Entvisl bio osuđeni seksualni prestupnik koji je prethodno služio šest meseci u zatvoru zbog seksualnog prestupa nad 12-godišnjom devojčicom 1980-ih.

Paula (50) rekla je da nije znala ništa o njegovoj osudi dok su bili u braku, i raskinula se s njim u nedeljama nakon što je Danijel nestao.

„Poslednji put kada je Danijel viđen bio je na svom biciklu i bio je sam“, rekla je Tejlor za Mejl onlajn.

„Da je policija mislila da Dejvid ima veze s tim, bio bi zatvoren. Bilo je raznih glasina i teorija – ali sigurna sam da je Danijel upao u reku. Nije velika misterija. Policija mi je pokazala snimke nadzornih kamera, kako se vozi biciklom preko garaže prema keju i više se nije pojavio“, navela je.

„Niko drugi nije prikazan kako ide prema keju, tako da izgleda kao da je bio sam. Mislim da je otišao u garažu jer je hteo da kupi Kinder jaje, a nisu ga imali u prodavnici u kojoj je ranije bio“, rekla je.

PROČITAJTE JOŠ:

Paulina teorija dolazi kada su detektivi u Portugalu prošlog meseca pokrenuli operaciju na rezervoaru u Algarveu u ponovnoj potrazi za tragovima trogodišnje Medlin.

Policija je pročešljala šipražje oko mesta, za koje se pretpostavlja da je to područje koje je često posećivao glavni osumnjičeni nemačke policije za njeno navodno ubistvo, Kristijan Brukner.

U pretresu je pronađen veći broj predmeta koji su poslati na forenzičku analizu.

Policija u Danijelovom slučaju takođe je otkrila prošlog meseca da je pregledala 12 „verodostojnih” tragova, ali nije bila ni blizu da nađe dečaka.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar