CNN
CNN Foto:Tanjug/AP Photo/Ric Feld

CNN je otpustio troje zaposlenih zbog kršenja politike kompanije dolaskom u kancelariju nevakcinisani protiv kovida-19. CNN ima "politiku nulte tolerancije" za sve zaposlene koji nisu vakcinisani i dolaze u kolektiv, navodi se u dopisu izvršnog direktora Džefa Zukera.

„U proteklih nedelju dana obavešteni smo o troje zaposlenih koji su došli nevakcinisani. Svo troje su otpušteni. Da budem jasan-mi imamo politiku nulte tolerancije po ovom pitanju“, navodi se u saopštenju.

Izvršni direktor je, takođe, najavio da će CNN odložiti povratak radnika najavljen za 7. septembar verovatno do „sredine oktobra“ zbog porasta novozaraženih od kovida-19 zbog visoke aktivnosti delta soja koronavirusa.

„Mislim da je pošteno reći da svi osećamo mešavinu iščekivanja, anksioznosti, frustracije, zbunjenosti i ogorčenosti.“, napisao je Zuker.

Porast inficiranih delta sojem koronavirusa, od kojih je velika većina među nevakcinisanima, poremetio je planove za povratak na radna mesta i naterao mnoge kompanije u privatnom sektoru da vrate obavezno nošenje maske i zauzmu čvršći stav o vakcinaciji protiv kovida-19.

BONUS VIDEO: Treća doza vakcine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar