Foto: Marshall Gorby /Dayton Daily News via AP

Četiri osobe su ubijene iz vatrenog oružja u jednom kvartu u opštini Batler okruga Montgomeri u državi Ohajo, a policija traga za muškarcem počiniocem koji se smatra naoružanim i opasnim, saopštile su lokalne vlasti.

U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da je policija u petak nešto pre podne primila poziv da interveniše zbog izveštaja o pucnjavi, prenosi AP.

Foto: Marshall Gorby /Dayton Daily News via AP

Načelnik lokalne policije Džon Porter rekao je da su četiri žrtve sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja i bez znakova života pronađene na „nekoliko različitih mesta izvršenja zločina“.

Foto: Marshall Gorby /Dayton Daily News via AP

U saopštenju se navodi da policija traga za Stivenom Marloom, za koga se veruje da je pobegao iz tog područja u terenskom vozilu uz upozorenje svima koji vide njega ili vozilo da odmah pozovu policiju „i da mu ne prilaze, jer je verovatno da će i dalje biti naoružan i opasan“.

Načelnik Porter je rekao da policija ne veruje da postoji ikakva pretnja za kvart u kojem je izvršeno krivično delo, ali je potvrdio da će policajci ostati u tom području u slučaju da se osumnjičeni vrati.

BONUS VIDEO: Kalifornija – napadač ubijao ljude u nekoliko prodavnica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar