Foto: EPA-EFE/BRIAN SNYDER / POOL

Princ Vilijam neće prisustvovati komemoraciji pokojnom kralju Konstantinu od Grčke iz privatnih razloga, saopštila je Kensingtonska palata.

Vilijam je trebalo da prisustvuje komemoraciji kralju Konstantinu u zamku Vindzor.

Kensingtonska palata nije želela da precizira detalje, ali je navela da je princeza Kejt Midlton, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro.

Princeza od Velsa Kejt Midlton Foto:Frank Augstein-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ od Velsa pozvao je grčku kraljevsku porodicu koja prisustvuje službi, kako bi ih obavestio da nije u mogućnosti da prisustvuje.

Pokojni grčki kralj Konstantin, koji je preminuo u januaru prošle godine, bio je Vilijamov kum.

POGLEDAJTE JOŠ:

Podsetimo, Kejt Midlton – princeza od Velsa, operisana je pre više od mesec dana. Kensingtonska palata tada je navela da je u pitanju intervencija abdomena, ali nije otkriveno od čega boluje Kejt.

Najavljeno je da će se ona oporavljati bar do katoličkog Uskrsa. U međuvremenu je Kejt sa decom otišla u dvorac Sandringem, kako bi se oporavljala u miru.

„Ketrin se dobro oporavlja. Radovala se promeni sredine i moći će da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju s Vilijamom“, otkrio je nedavno prijatelj princeze Kejt.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare