Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska kraljica Elizabeta, kojoj su lekari naložili da se odmara dve nedelje od kraljevskih dužnosti, uslikana je danas kako se sama vozi oko svog imanja u zamku Vindzor.

PROČITAJTE JOŠ:

Fotografija, koja se pojavila na brojnim internet stranicama britanskih medija, prikazuje kraljicu Elizabetu koja nosi maramu i naočare za sunce za volanom automobila, prenosi Rojters.

Prošlog meseca, britanska kraljica je bila prinuđena da otkaže neke planirane angažmane zato što je provela noć u bolnici zbog, kako se navodi, neodređene bolesti, ali koja nije povezana sa korona virusom.

Kako navodi Rojters, to je bila prva njena provedena noć u bolnici godinama unazad.

Bakingemska palata je tada saopštila da su joj lekari preporučili da se odmara i izbegava zvanične posete najmanje dve nedelje.

Jedan od tih angažmana sa kojih je bila primorana da se povuče bio je prijem povodom otvaranja samita Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama COP26.

Kraljica koja je poznata po dobrom zdravlju još upražnjava brojne virtuelne audijencije putem video-linka, u kojima izgleda dobro i veselo, a premijer Velike Britanije Boris DŽonson je rekao da je razgovarao sa njom prošle nedelje i poručio da je ona „u veoma dobroj formi“.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram