Aerodrom Franjo Tuđman Foto:EPA/ANTONIO BAT/Handout / AFP / Profimedia

Na zagrebačkom aerodormu u utorak je "pala" još jedna "kokainska "mula", 45-godišnji Brazilac koji je progutao 117 kapsula kokaina, ali je uhapšen u zajedničkoj akciji carine i policije. On je u utorak stigao na aerodrom "Franjo Tuđman" letom iz Sao Paula preko Lisabona.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, pronađeno je 240 grama droge kokaina u 24 kapsule koje je tokom leta prirodnim putem istisnuo, da bi nedugo zatim osumnjičeni na isti način istisnuo još 31 kapsulu ispunjenih kokainom težine 310 grama tokom preduzimanja službenih mera i radnji prema njemu na samom aerodromu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Osumnjičenom je u cilju zaštite zdravlja i života pružena odgovarajuća medicinska pomoć u KBC-u Zagreb, u sklopu kojeg je učinjen rendgenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tela u probavnom traktu osumnjičenog.

Tokom boravka u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca te je dokazano da je u telu prenosio još 62 kapsule ispunjene kokainom. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podneta nadležnom državnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO Zaplena mariuhane i kokaina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar