Ljilja Vorogušina
Foto: Instagram/vlg111____

U ruskom gradu Barnaul, u blizini Novosibirska, dogodila se tragedija u kojoj je učestvovao manje poznati bivši bokser Mihail Starcev. Kako navode ruski mediji, u pitanje je bivša dvostruka svetska prvakinja u kikboksu Lilija Vorogušina.

Incident se dogodio pred mnogobrojnim svedocima, a svemu je kumovao alkohol. Bokser i kikbokserka ušli su u sukob s čovekom koji je, kako se vidi na snimku, imao neku vrstu štake ili štapa. Niko od posmatrača nije hteo da se umeša, osim Pavela Poklova, koji je na kraju to platio životom.

Na snimku se vidi kako je Vorogušina udarila hendikepiranog muškarca na podu, a dok je Poklov razdvajao boksera Starceva, okrenuo se i udario kikbokserku nakon njenog udaranja čoveka na podu. Tada je Starcev žestoko udario nesrećno stradalog muškarca s leđa i ovaj je pao kao pokošen, te lupio glavom u beton.

Vorogušina, za koju ruski mediji navode da je četvorostruka ruska i dvostruka svetska prvakinja, te osvajačice bronze na Svetskom kupu, podržala je kaznu za svog prijatelja boksera od 15 godina zatvora. Ona je poručila kako je 27. jul dan kada joj se život zauvek raspao. Ona i optuženi bokser podneli su zahtev za održavanjem suđenja u Moskvi.

(Izvor: GOL.hr)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare