Džo Bajden i Džil
Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Američki predsjednik Džo Bajden nakratko se zaustavio kako bi ubrao cvet za svoju suprugu Džil dok se par pripremao za ukrcavanje na helikopter "Marine One" uoči svog putovanja u Džordžiju u četvrtak, piše Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok su Bajdenovi hodali travnatom površinom ispred Bele kuće, Bajden se sagnuo i ubrao maslačak pa ga pružio prvoj dami.

Džil Bajden bila je odevena u svetlo plavu haljinu Oskara de la Rente sa žutim plodovima, koju očito jako voli jer ju često nosi, a koja se prodaje po ceni od 2.890 dolara.

Inače, Bajdenovi često jedno drugome upućuju romantične gestove i vrlo su privrženi pa se često u javnosti mogu videti kako razmenjuju poljupce ili se drže za ruku.

Inače, predsednički je par krenuo u Džorždiju kako bi obeležili predsednikov stoti dan u predsedničkom kabinetu. Dok su u toj državi, sastaće se sa bivšim predsednikom Džimijem Karterom i prisustvovati jednom automobilskom skupu.

Predsednik će tokom posete predstaviti svoj plan za pomoć američkim porodicama i plan zapošljavanja težak 4,1 milijarde američkih dolara koji se većinom fokusira na infrastrukturu i razne socijalne programe.

Džo Bajden i Džil
Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar