Rade Milošević Foto:Savo Prelević

Direktor crnogorske Uprave prihoda i carina Rade Milošević saopštio je da nije priveden niti uhapšen u sinoćnoj akciji Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) u Nikšiću.

Istakao je da se odazvao pozivu policije u svojstvu građanina i pružio svu potrebnu dokumentaciju koja je od njega tražena na uvid nadležnim organima.

“Podržavam akciju SDT- a i policije u cilju rasvetljavanja ovog i svih slučajeva iz nadležnosti Uprave prihoda i carina i stojim na raspolaganju da pružim sve neophodne informacije u cilju rasvetljavanja potencijalnih nezakonitosti jer je to u zajedničkom interesu”, naveo je Milošević u reagovanju.

Dodao je da razume da se informacije sa bombastičnim naslovima o njegovom hapšenju plasiraju medijima, jer, kako ocenjuje, to odgovara određenim krugovima i kriminalnim grupama koje su povezane sa organizovanim švercom cigareta, prenose Vijesti.

Pročitajte još:

“U svojim prethodnim izjavama koje se tiču šverca upravo sam ja nagovestio o kakvim se grupama radi i na šta su sve spremne da bi ponovo došle do zaplenjene robe”, navedeno je u saopštenju.

Naglašava da je sve radnje i odluke iz svoje nadležnosti sprovodio u skladu sa zakonom.

BONUS VIDEO Abazović o švercu cigara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar