Foto: Video/Nova.rs

Potpredsednik crnogorske vlade i koordinator službi bezbednosti Dritan Abazović saopštio je da pozdravlja akciju Specijalnog policijskog odjeljenja, Sektora za borbu protiv kriminala i Specijalnog državnog tužilaštva u kojoj su uhapšeni pripadnici organizovane kriminalne grupe "škaljari".

POGLEDAJTE JOŠ:

„Država će se bez selektivnosti odnosti prema svim kriminalnim grupama. U Crnoj Gori više nemaju šta da traže, jer ćemo na svaki njihov pokušaj vršenja krivičnog djela adekvatno odgovoriti. Idemo dalje, hrabro i odlučno“, poručio je Abazović, prenose Vijesti. 

Šestočlana kriminalna grupa koja je, prema operativnim podacima policije, bliska škaljarskom kriminalnom klanu, mesecima je pratila kretanje sutkinje specijalnog odeljenja Biljane Uskoković, čekajući pogodan trenutak da je fizički napadnu, tačnije da joj metalnom palicom polome noge i ruke.

Većina članova kriminalne grupe uhapšena je danas po nalogu specijalnog tužioca Miroslava Turkovića, dok se neki od njih od – Baranin Stefan Đukić i Emil Tuzović nalaze u ukrajinskom zatvoru zbog optužbe da su u maju prošle godine pokušali da ubiju Radoja Zvicera, koji slovi za jednog od vođa kavačke kriminalne grupe.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar