Dragan Jovanović Foto:Vesna Lalić

Stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) saopštila je danas da Dragan Jovanović, "čovek koji je smenio Srpsku naprednu stranku (SNS) u Topoli", nije nikakakav lider opozicije i da on to nikada nije bio.

Pročitajte još...

Na sednici Skupštine opštine Topola juče je prekomponovana vlast i odborničku većinu izgubila je koalicija SNS i Socilalističke partije Srbije (SPS) koju je podržavala Grupa gradjana „Novi ljudi za Bolju Topolu“.

Predsednica grupe gradjana „Možemo – Topola je naša – ZZS“ Karolina Aleksandrović ocenila je da je pokušaj Jovanovića da javnosti Srbije bude predstavljen kao opozicionar opasna „manipulacija i laž“.

„Jovanović je čovek koji je 16 godina vladao Topolom i od nje napravio mali privatni grad i politički ‘bankomat’. Da li je opozicionar čovek koji je prvi nosio Aleksandru Vučiću šampanjac, čestitao pobedu, bio sa njim na svim bilbordima, organizovao sa njim predizborne skupove, sa sve muzičkim programom kako to već oni rade“, upitala je Aleksandrović, a saopštila Zajedno za Srbiju.

Ona je ocenila i da „gradjani više ne znaju ni ko je čiji odbornik, niti ko je sa kim u koaliciji“.

„Mi ovde imamo paradoks svih paradoksa: pre mesec dana, Igor Petrović, aktuelni predsednik opštine Topola, podneo je krivičnu prijavu za organizovani kriminal protiv dotičnog ‘opozicionara’, a sada sa njim pravi vlast, rehabilitujući ga. Gradjani Topole su revoltirani, nezadovoljni, jedino što im se nudi je neizvesnost i siromaštvo u svakom smislu te reči“, rekla je Atanacković.

Ona je istakla da Topola nije „ovo što se trenutno čita u novinama“.

„Najgore je plasirati poluistine i onda sa njima lako manipulisati. To je gore i od laži. Vratićemo Topoli, za početak, dostojanstvo. To joj dugujemo“, rekla je Aleksandrović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar