Tijana Šerbula Foto:Stranka Slobode i Pravde

Predsednica odbora Stranke slobode i pravde Zvezdara, Tijana Šerbula, saopštila je da novim planom detaljne regulacije vlast odustaje od najvažnijeg saobraćajnog rešenja, a to je produžetak tramvajskog saobraćaja do Partizanske ulice u Malom Mokrom Lugu.

“Novim planom detaljne regulacije ova vlast odustaje od najvažnijeg saobraćajnog rešenja, a to je produžetak tramvajskog saobraćaja do Partizanske ulice u Malom Mokrom Lugu” izjavila je Tijana Šerbula.

Ona dodaje da “10 godina vlasti SNS-u nije bilo dovoljno da srede Bulevar kralja Aleksandra od Ustaničke do Smederevca koji je od ogromnog značaja za svakodnevni život svih Zvezdaraca i Gročana, te da stanovnici ovih naselja zaslužuju funkcionalan i bezbedan Bulevar Kralja Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ...

„To je potrebno umesto kozmetičkih popravki na potezu od Cvetkove pijace do Ustaničke koje su naprednjaci obećali, a od kojih je njihov gradonačelnik u najavi Šapić odustao. Sve je to moguće samo ako se produže linije tramvaja do Smederevca, proširi ulica, šinski sistem postavi na sredinu ulice, zamene cevi za vodovod i kanalizaciju. Svako drugo rešenje neće rešiti probleme ljudi koji će nastaviti da provode sate i dane svog života u saobraćajnim gužvama i služiće samo za bogaćenje omiljenih režimskih investitora kroz višestruko uvećane cene i nameštene tendere” zaključuje Šerbula.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare