Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs, FoNet/Vlada Srbije, TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ, Shutterstock

Tokom otvaranja prve deonice Moravskog koridora od Pojata do Marešana, premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričali su jednu anegdotu vezanu za direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka.

Predsednik Srbije je juče tokom vožnje sa novinarima u panoramskom autobusu rekao kako je „Zoran Drobnjak stručnjak za horoskope“.

„Drobnjak je stručnjak za horoskope. Zove Drobnjak mogu li da idem na TV, kažem možeš pohvali puteve…“, krenuo je da priča predsednik Srbije.

Na to se odmah nadovezala premijerka Srbije koja je ispričala kako su Drobnjaka gledali zajedno tog dana.

„Gledamo Drobnjaka ide dobro auto-put, tada smo otvarali do petlje Pakovraća, ide dobro i ulažemo mnogo, ali mesec je u merkuru i to nam pomaže u izgradnji puteva. Predsednik gleda i kaže kakav Mesec, kakav Merkur, čoveče, znaš li koliko para mi ulažemo“, ispričala je Brnabić.

„O kakvom Merkuru pričaš čoveče Božiji, mi dajemo pare, narod daje pare, znaš kakve ludake sve imamo da pričaju o Merkurui ne znam čemu?“, dodao je Vučić.

„Završilo se Drobnjakovo gostovanje i pita jesam li bio dobar? Kaže predsednik bio si odličan, nemoj više da ideš“, izjavila je premijerka Srbije.

***

BONUS VIDEO – Ponovo poplava u centru Beograda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare