nosioci liste i aktivisti stranaka koalicije "Biramo Zemun" Foto:Milica Vučković/FoNet

Zeleno-levi front saopštio je danas da je "iznenađen podrškom koju su SNS kandidatkinji za predsednicu Skupštine opštine Zemun dali odbornici Kreni-promeni".

„Svi pojedinci koje SNS predlaže za odgovorne funkcije rade u službi sveopšte otimačine javnih resursa, sprovode štetne politike, a mnogi su u službi čistog kriminala. Za Zeleno-levi front je svaka saradnja ili podrška SNS-u neprihvatljiva“, izjavio je odbornik Zeleno-levog fronta Miloš Janković.

On je podsetio da je danas na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Zemun, izabrana kandidatkinja SNS Andrijana Kukolj sa 42 glasova ZA i 5 glasova BIRAMO ZEMUN protiv.

„U ovoj gradskoj skupštini koalicija oko Srpske napredne stranke osvojila je 35 mandata, Mi – glas iz Zemuna 2 mandata, Ruska stranka 1 mandat, Kreni promeni 14 mandata i Biramo Zemun 5 mandata. Samo je petoro odbornika Biramo Zemun glasalo protiv SNS kandidatkinje Andrijane Kukolj“, naveo je on.

„Vladajuća garnitura je više puta do sada pokazala da nečija biografija i ime ne služi ničemu drugom do urušavanju i pljačkanju naših opština. Zemun je opština koja nema izgrađenu kanalizacionu mrežu, ljudi se jedva kreću jer su trotoari nedostupni a na ovoj opštini ne postoji dovoljno kulturnih centara i sportskih sadržaja. SNS je pokazao da njih problemi građana ne zanimaju već da rade samo na ugrađivanju novca u svoj džep preko besmislenih investitorskih projekata. Mi ćemo uvek biti protiv toga”, dodao je Janković.

***

BONUS VIDEO – Opozicija uoči konstitutivne sednice na Vračaru: Nastavljamo borbu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare