Miloš Parandilović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Miloš Parandilović, funkcioner frakcije Pokreta obnove Krljevine Srbije (POKS) na čijem je čelu Žika Gojković, izjavio je da "POKS na konsultacijama kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića izneo jasan stav da će biti opozicija režimu, ne i državi".

„Bićemo opozicija režimu koji vlada deset godina, i okoštalom sistemu koji je iznedrio najgore kadrove koje su mogli da pronađu. Takodje, podržaćemo svaki predlog u parlamentu koji će ovu zemlju učiniti boljom, ma ko ga predložio. To je naš jasan princip još od osnivanja“, rekao je Parandilović, u pisanoj izjavi.

On je naglasio da su „naprednjaci zatrovali zemlju najgorim kadrovima, neznalicama, poltronima i idolopoklonicima i to je nešto što je vidljivo u ministarstvima, parlamentu i svakoj državnoj instituciji“.

Pročitajte još...

Kako je naveo, „POKS nama nikakav problem da podrži svaki zakon ili inicijativu koju u parlamentu predloži bilo koja poslanička grupa ako i za milimetar menja stvari na bolje“.

„To je princip kojim bismo svi trebali da se vodimo ako mislimo da Srbiju pomerimo iz ovog tunela lutanja u kome se država gleda kao plen a konkurentske stranke kao krvni neprijatelji“, poručio je Parandilović.

Ovaj deo POKS-a nastupio je na parlamentarnim izborima zajedno sa Dverima ali su na konsultacijama kod Vučića, o mandataru za novu vladu, išli odvojeno jer će imati odvojene poslaničke klubove u parlamentu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar