Foto: Printscreen/RTV1

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija papira na kojem su ispisane ključne reči iz večerašnjeg TV duela na RTV-u, gde su učestvovali Savo Manojlović i Željko Mitrović, a za koju korisnici tvrde da je "neko zaboravio svoju pripremu za duel" aludirajući na vlasnika TV Pink.

Na papiru su se nalazile ključne reči koje aludiraju na stvari koje je Željko Mitrović izneo u emisiji, a među kojima su i neke koje se odnose na uvrede.

„Gde“, „Zašto“, „Priština, izdaja, mostovi“, „Lažov i prevarant“, „Rokfeler može da vam da pare…“, „Zadruga, nasilje, strimovi, saobraćajna nesreća, elaborat, crtani filmovi“, samo su neke od stvari koje su bile ispisane na pomenutom papiru.

„Neko je u studiju RTV-a nakon duela zaboravio svoju pripremu. Pogodite ko?! Šta ti je loša navika. Navik’o čovek da ostavlja smeće za sobom gde god se pojavi“, napisao je Nikola Stanković iz Inicijative „Kreni-promeni“ na Tviteru, koji je okačio pomenutu sliku.

Šta su rekli u TV duelu Manojlović i Mitrović možete pročitajte u ovoj vesti, a o svim uvredama koje je Mitrović izneo na račun Manojlovića pročitajte u posebnoj vesti.

BONUS VIDEO – Performans ispred REM-a: Majmunčići koji ne vide, ne čuju i ne govore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar