Večerašnji TV duel na RTV-u gde su gostovali Savo Manojlović iz Kreni-promeni i vlasnik TV Pink Željko Mitrović protekao je u burnoj i napetoj atmosferi, a vlasnik TV Pink dominirao je tokom duela sa uvredama i napadima na Manojlovića. Suštinski, ovaj duel nije doneo mnogo, jer je u većini protekao u svađi.

Građani večeras nisu mogli da čuju mnogo toga, a voditeljka Ljubica Gojgić imala je pune ruke posla u pokušaju da vrati goste na temu.

Ono što je posebno bacilo senku na večerašnju debatu jeste niz uvreda koje je vlasnik Pinka izneo na račun Manojlovića, od optužbi da je „Rokfelerova podguzna muva“ do toga da je navodno „prodao imovinu u Prištini“.

„Seoska varalica“

Već na samom početku emisije Mitrović je optužio Manojlovića da je lažov i „seoska varalica“ dok je pokazivao papire Poreske uprave i odgovarao na priče o poreskom dugu Pinka.

„Ja sam ovde da bi pokazao i dokazao koliko je Savo Manojlović jedan lažov i prevarant… Rekao bih seoska varalica“, rekao je Mitrović.

„Rokfelerova podguzna muva“ i „Rokfelerov privatni Glovo“

Ovo su još neke od uvreda koje je Mitrović izrekao na račun Manojlovića, pa je tako rekao tokom emisije da mu Manojlović nije dao vizit kartu jer bi na njoj verovatno pisalo da je „Rokfelerova podguzna muva“.

Mitrović je tokom emisije još jednom Manojlovića povezao sa Rokfelerom, pa je tako rekao da je Manojlović „privatni Glovo Rokfelera“.

„Nije njemu problem rijaliti program, već gledanost Pinka. Naša televizija plaća duplo više poreza nego ostale televizije“, rekao je Mitrović tokom emisije.

Foto: Goran Srdanov

Prodao imovinu u Prištini, Savo došao iz svoje zemlje?

Željko Mitrović je tokom duela i nekoliko puta pokretao priče o tome kako je Manojlović „prodao imovinu u Prištini“, a na samom kraju emisije Mitrović je rekao Manojloviću da je on već „otišao iz svoje zemlje“.

„Ti si otišao iz svoje zemlje, prodao si imovinu u Prištini, uzeo pare i došao u Beograd da nama soliš pamet. Vi ste izdali Kosovo, pobegli ste dok sam branio mostove svog ognjišta. Ovaj uzeo lovu i došao u Beograd da meni soli pamet“, izjavio je Mitrović.

Na ove navode Manojlović mu je odgovorio da je Kosovo Srbija i da on nije prodao imovinu.

„Kada sam otišao iz Prištine imao sam 13 godina. Ja ni dan danas nisam prodao imovinu i Kosovo je Srbija“, rekao je Manojlović.

„Da li si ti retardiran?“

Dok je Savo Manojlović govorio o tome da „žali Mitrovića“ i da je vlasniku Pink neko omogućio da se „ovako ponaša“ i podsetio da TV Pink „crtala metu na čelu ubijenog političara Olivera Ivanovića“, Mitrović je pitao Manojlovića „da li je retardiran“.

„Da li je retardiran ili se samo pravi“, pitao je Mitrović u emisiji.

„Koliko Vučić ima objava u vašim medijima, gde je satanizovan, si ti reatridan ili se samo praviš“, ponovo je pitao Mitrović i dodao:

“ On (Manojlović) je retardiran.“

BONUS VIDEO – Kesić upozorio Mitrovića zbog novog izuma: Oprezno, znate kakvih vozača ima VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare