Vlasnik TV Pink Željko Mitrović rekao je tokom večerašnjeg TV duela na RTV-u da će "proveriti ko je iznajmio termin" za jeziv spot o Oliveru Ivanoviću, a koji je prikazan na TV Pink pre nego što je u Ivanović ubijen na Kosovu.

Nakon što je voditeljka Ljubica Gojgić u emisiji „Pravi ugao“ pročitala citate iz sramnog spota koji je pre nekoliko godina prikazan na TV Pink, Mitrović je rekao da „može da pogleda ko je platio za spot“ i dodao kako mu navodno niko nije postavio to pitanje.

„Da li gledate američke kampanje? Negativne kampanje nisu zakonom zabranjene… Mogu da pogledam, niko mi nije postavio to pitanje… Proveriću“, odgovorio je Mitrović na pitanja voditeljke o spotu i tome ko je platio za isti.

„Oliver Ivanović je bio moj drug i prijatelj. To nema veze sa marketing blokovima u kojima neko iznajmi termin“, pravdao se Mitrović u emisiji.

Savo Manojlović iz Kreni-promeni istakao je nakon ove Mitrovićeve izjave da pomenuti spot nije prikazan u reklamnom programu već informativnom. Mitrović je na to odgovorio kako oni u okviru informativnog programa imaju reklamni blok.

„To nije bilo naznačeno kao reklama“, rekao je Manojlović.

„Možda je greška ako nije bilo naznačeno“, dodao je Mitrović.

Foto: Goran Srdanov

Savo Manojlović je tokom TV duela naveo da Željko Mitrović može da ima politička uverenja kakva god hoće, ali je dodao da je TV Pink „crtala metu na čelu“ ubijenog Olivera Ivanovića.

„Meni je stvarno žao, meni je ljudski žao Vas kao čoveka zbog ovoga što radite. Gospodinu Mitroviću je neko omogućio da se ponaša ovako. U Srbiji ne postoji zakon, on je kao onaj lik u ‘Balkan ekspresu’ koji za svaki režim donosi rakiju“, rekao je Manojlović.

A Mitrović je pitao ko mu je to omogućio i naveo kako je navodno jedino „bio dobar sa Zoranom Đinđićem“.

„Voleo sam Zorana Đinđića… Da li je Koštunica hteo da me hapsi zbog lutkica iz ‘Nikad izvini'“, rekao je Mitrović.

„On može da ima politička uverenja kakva god hoće, ali na Pinku je crtana meta na čelu Olivera Ivanovića“, nadovezao se Savo Manojlović.

Savo Manojlović Foto: Ivan Dinić/Nova S

A na ovo je burno reagovao Mitrović i pitao Manojlovića da li je „retardiran ili se samo pravi“,

„Deset hiljada objava na Tviteru je negativno o meni, trebalo je 100 puta da budem ubijen. Koliko Vučić ima objava na vašim medijima gde ja satanizovan? Si ti retardiran ili se samo praviš… On (Manojlović) je retardiran“, rekao je Mitrović i negirao da je spot bio razlog za ubistvo Ivanovića.

Manojlović je podsetio i na kampanju koja je vođena protiv novinarke iz Crne Gore Vanje Ćalović.

„U Crnoj Gori ste najhrabriju ženu Vanju Ćalović u dogovoru sa Bebom Popovićem i Milom Đukanovićem proganjali i montirali snimke. Ja Vas iskreno žalim i ja sam ubeđen da i Vi duboko u sebi žalite sebe. Nikada više u Srbiji ne sme da se dešava ono što se dešavalo Oliveru Ivanoviću i Vanji Ćalović. Ne želim da se bilo kome to desi, pa ni Vama“, rekao je Manojlović Mitroviću.

Vlasnik Pinka je tokom izlaganja o Vanji Ćalović pitao Manojlovića „da li je to ona što opšti sa psom“.

„Vi lično možete biti moralna prostitutka, ali ne možete javnu frekvenciju da pretvarate u javnu kuću“, rekao je Manojlović.

BONUS VIDEO – Ubistvo Olivera Ivanovića: Da li krećemo ispočetka – gosti Miroslav Ivanović i Ivan Ninić

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram