Foto: Ivan Dinić/Nova S

Nije problem kada Angela Merkel primi Vučića u Berlinu, pred izbore u Beogradu 2018, a problem je kada evroparlamentarci podrže borbu za slobodan Šabac, naveo je Nebojša Zelenović, lider ZZS, nakon što je premijerka Ana Brnabić kritikovala poslanicu EP Tanju Fajon, jer je sa još osam evroparlamentaraca podržala Zelenovića na izborima u Šapcu.

Brnabić je danas izjavila da je „nečuven“ postupak Fajon jer se, kako je navela, stavila na jednu stranu u Šapcu, navodeći da je to „eklatantan“ primer mešanja u izbore u jednom gradu.

Ona je dodala da nije mogla da veruje da neko ko je bio zadužen za medijaciju među ovdašnjim strankama  toliko zauzme za jednu stranu.

„I to“, kako je navela, „u izbore u  jednom gradu, eto toliko to daleko ide“.

„Zamislite da Ana Brnabić i Aleksandar Vučić upute otvoreno pismo povodom izbora u Velenju“, rekla Brnabić, aludirajući na to što je Fajon iz Slavenije.

Na njenu izjavu reagovao je potom Nebojša Zelenović, koji sa ZZS u subotu učestvuje na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu.

„Nije problem kada Angela Merkel primi Vučića u Berlinu, pred gradske izbore u Beogradu 2018. godine, a problem je kada evroparlamentarci podrže borbu za slobodan Šabac“, napisao je Zelenović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare