Nebojša Zelenović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović rekao je komentarišući tok izbornog dana u Šapcu za portal Nova.rs da su sve nepravilnosti na biračkim mestima vezane isključivo za aktiviste Srpske napredne stranke, te da je to stav i Gradske izborne komisije (GIK).

Očigledno je, konstatuje Zelenović, da ni ovi ponovljeni izbori u Šapcu neće proći bez neregularnosti.

 

„Ono što sam ja dobio kao informaciju iz GIK jeste da su sve nepravilnosti povezani sa aktivistima SNS, koji su javno glasali na biračkim mestima – što nije dozvoljeno; uticali na birače – što nije dozvoljeno; koristili mobilne telefone i remetili javni red i mir, što takođe nije dozvoljeno. I sve su to stvari koje utiču na izbornim proces. Ja sam siguran da je GIK spremna da zaštiti izbornu volju Šapčana i da se izborni dan privede kraju pod nekim normalnim okolnostima“, kaže Zelenović.

Bez obzira šta čini SNS, ja sam siguran da većina Šapčana želi normalan život i da će se i pod ovim uslovima izboriti za to, rekao je graondačelnik.

„Šapčani će doneti jedan konačan sud o tome da u ovom našem gradu mi cenimo slobodu i da se naš život nastavi dalje bez sns“, rekao je Zelenović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare