Ponovljeni izbori u Šapcu
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na ponovljenim izborima u Šapcu od ranih jutarnjih sati prijavljeno je nekoliko izbornih nepravilnosti, a reporterima Nova.rs i iz izborne jedinice Majur - koja je i na izborima 21. juna bila "problematična" - stižu sumnjivi snimci koji asociraju na pritisak na birače.

Kako za naš portal kaže Danijela Lovrin Gavrilović iz izborne liste „Šabac je naš“, u gradu je prisutan „konvoj“ skupocenih automobila.

„Spazili smo konvoj skupocenih automobila Mercedes, Audi, Bmw sa registarskim oznakama Valjevo. I u normalnim okolnostima bi bilo sumnjivo, ali s obzirom da su izbori odmah sam bila sigurna da se radi o kriminalcima koji su dosli kao podrska lokalnim kriminalcima. Pretpostavili smo da su se upitili u salu Prijović, gde su i 21.juna, kada su se održavali izbori, okupljali osuđeni kriminalci koji su bili zaduženi da obilaze biračka mesta i intervenišu po potrebi“, rekla je ona za naš portal.

Ekipa Nova.rs upitila se ka pomenutoj lokaciji, gde je zatekla meštanima nepoznate ljude pretećeg izgleda, koje dočekuju ljudi iz Šapca, inače aktivisti u kampanji SNS.

Podsećamo, od jutros se u Šapcu održavaju ponovljeni lokalni izbori na 27 biračkih mesta. Ponavljanje izbora sprovodi se tek sada, dva i po meseca od 21. juna, zbog nestabilne epidemiološke situacije u gradu. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare