General Zdravko Ponoš, kanidat za predsednika Srbije dela opozicije na pitanje da li će razgovarati i sa ostalim opozicionim strankama i pokretima kaže da će ih sa zadovoljstvom prihvatiti ali da nema nameru nikoga da moli.

„Sa zadovoljstvom ću prihvatiti razgovor sa ostalim opozicionim strankama ili pokreta prave opozicije. To bi bilo dobro za razvoj situacije koja je pred nama. Ali iskreno da vam kažem ja nemam nameru nikoga da molim za taj razgovor“, odgovorio je Ponoš.

Dodao je da ima podršku organizacija koje su ga kandidovale i napomenuo da se on nije sam kandidovao.

„Prihvatio sam tu kandidaturu i moj fokus će biti građani. Nikoga ne omalovažavam, tu sam za svakog ko je spreman da razgovara. Do sada nisam jer sam smatrao da to nije usmesno, jer ovo su ljudi koji su razgovarali o mojoj kandidaturi. I pošto sam to prihvatio, sad ima smisla da razgvaram i sa drugima koji to žele. Otvoren sam za takve razgovore“, rekao je Ponoš.

U Medija centru je deo opozicije okupljen oko SSP, Narodne i Demokratske stranke predstavio kaniddate za predstojeće izbore. Među njima su Vladeta Janković kao kandidat za gradonačelnika, Zdravko Ponoš za predsednika Srbije, dok će nosilac zajedničke liste na parlamentarnim izborima biti Marinika Tepić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare