Foto:TANJUG PKS Dejan Delic; vesna Lalić/Nova.rs; Andrej Cukic EPA EFE; Milos Miskov / AFP / Profimedia;

Rukovodstvo vranjske kompanije Jumko i ovog puta organizuje grupni odlazak na miting Aleksandra Vučića, a radnici će sutra imati radnu subotu.

Kako saznajemo, zaposleni će na posao doći u 6 ujutru, ali će u pogonima provesti svega tri sata. Radiće od 6 do 9 sati, a onda će organizovano krenuti ka Sportskoj hali, gde je od 11 časova zakazano obraćanje predsednika građanima.

Oni će se okupiti nešto posle 9 časova ispred Upravne zgrade Jumka.

Prema rečima radnika sa kojima smo razgovarali, sve do danas od šefova nisu dobijali uputstva i informacije o organizovanom dočeku, a nisu upoznati ni sa pravljenjem spiskova o kojima se ranije u medijima pisalo.

„Obavestili su nas da radimo sutra, tri sata, a posle idemo da dočekamo predsednika“, kaže jedan od radnika.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje novu kampanju, pod sloganom „Srbija sanja i snove ostvaruje“, koji je osvanuo jutros na bilbordu u Sportskoj hali u Vranju, odakle će zvanično kampanja i početi.

Kako su ranije javili mediji, on otpočinje kampanju za formiranje „Narodnog pokreta za državu“. Prema zvaničnom rasporedu, Vučić će posetiti sve opštine Pčinjskog okruga osim Preševa i Vladičinog Hana. U Vranju će ostati najduže – 45 minuta, u ostalim opštinama po pola sata, a građanima će se obratiti samo u Vranju i Bosilegradu. Medijima će se obratiti na Vlasinskom jezeru.

Pročitajte još...

Najpre će stići u Vranje, gde je za 11 časova zakazano obraćanje građanima u Sportskoj hali, koje će prema zvaničnom planu trajati 45 minuta, jer je predviđeno da u podne već bude u Bujanovcu.

Tamo će provesti 30 minuta u obilasku završetka radova prve faze rekonstrukcije objekta Osnovne škole Branko Radičević. Iz Bujanovca kreće za Trgovište, gde bi od 13 časova trebalo da obiđe novu vatrogasnu stanicu, a prema zvaničnoj najavi, planirano je za 15 minuta stigne od Trgovišta do Bosilegrada, gde će se takođe zadržati pola sata, u obilasku završnih radova na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove „Dečija radost“.

U Bosilegradu će se Vučić obratiti građanima, a pola sata kasnije, od 14:45, biće već na Vlasinskom jezeru, na platou ispred hotela „Narcis“, gde će najaviti radove na izgradnji kolektora otpadnih voda i davati izjave za medije.

BONUS VIDEO: Narodni pokret – za očuvanje države Srbije ili predsednika Vučića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare