Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Opština Medijana planira da za Srpsku novu godinu angažuje pevačicu Anđela Vujović i njen nastup plati 1,75 miliona dinara ili oko 15.000 evra.

Na Portalu javnih nabavki objavljeno je da niška Opština Medijana ima u planu da organizuje muzički program 13. januara. Objavljeno je i Obaveštenje o sprovođenju pregovaračkog postupka, u kome između ostalog piše da će biti angažovan muzički izvođač Anđela Vujović.

Sudeći prema dokumentaciji, njen nastup biće plaćen oko 15.000 evra.

Postupak je u toku.

Sa druge strane, do danas nije otkriveno ko je platio novogodišnji koncert Zorice Brunclik i Adema Ademovića u Nišu. Gradonačelnica Dragana Sotirovski rekla je će njihov nastup za Novu godinu platiti “prijatelji”.

Ona je navela da su donatori Nišlije, koji su želeli da priušte doček svom gradu, ali i da ostanu anonimni. Zbog brojnih reakcija na izbor izvođača, Sotirovski je rekla da se narodu ne može nikada ugoditi.

“Kad kažemo nemamo Novu godinu na Trgu, mi smo palanka, mi smo kako kažu omladinci „seljana“. Sad im smeta Zorica Brunclik što ima ljubičastu kosu. Nikada ne možete svima da ugodite maksimalno”, rekla je Sotirovski, a prenele su Južne vesti.

Ona je izjavila i da su neki od donatora tog koncerta poznati javnosti.

“Sve ostalo nemojte da me pitate, jer detalje ne znam, važno da ćemo imati binu, koncert, dva estradna umetnika, da ćemo imati sve ono što jedan grad treba da ima”, kaže Sotirovski.

Nišlije takođe čeka nova novogodišnja jelka i nju će, kako je rekla gradonačelnica, takođe platiti donatori.

BONUS VIDEO Vatromet u Beogradu na vodi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare