Aleksandar Vulin Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ ANDRIJA GAVRILOVIC

Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”, gde se danas održava manifestacija “Kup Vojske Srbije”.

„Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK“, rekao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

„Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini“, izjavio je Vulin.

„Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u „velikoj Albaniji“ i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju. Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji“, poručio je Vulin.

Podsećamo, nakon što je juče na tviteru svom kolegi Aleksandru Vučiću postavio pitanje da li se radi o mimu, uz isečak sa sajta srpskog Ministarstva odbrane, u kojem se za Albance u srpskom jeziku koristi i pežorativno ime „Šiptari“, Rama je u svom naknadnom obraćanju javnosti naveo da se „zgrozio“ nakon što je saznao da to ipak nije šala.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar