Ministarstvo unutrašnjih poslova nakon vesti koju je objavila Nova.rs potvrdilo je zvanično da je ministar policije Aleksandar Vulin boravio u Jagodini. U saopštenju je kao razlog posete naveden sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave na kome se između ostalog govorilo o rezultatima njihovog rada. Reč je o Policijskoj upravi u kojoj je potpredsednica SSP Marinika Tepić davala iskaz u vezi sa navodima o podvođenju maloletnica u Jagodini, zašta je optužila Dragana Markovića Palmu.

„Aleksandar Vulin je obišao Policijsku upravu u Jagodini i tom prilikom istakao da je policija uvek u službi svojih građana i da je zadatak svake policijske uprave da učini sve da se građani osećaju sigurnije, bezbednije i zadovoljnije“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je, u prisustvu direktora policije Vladimira Rebića, održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Jagodini, na kome su izneti podaci o rezultatima rada ove policijske uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rešavanja teških krivičnih dela, a izneti su i dalji planovi.

„Vulin je poručio da Srbija neće biti sigurno mesto za narko dilere i da će ih policija hapsiti za svaki gram droge koji pokušaju da prodaju deci. Ministar je podvukao da će u narednom periodu insistirati na još većim zaplenama droge, ali da će još više insistirati na što većem pronalasku laboratorija za proizvodnju droge“, stoji u saopštenju.

Podsećamo, Nova.rs je objavila da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin bio danas u poseti Policijskoj upravi Jagodina, gde je potpredsednica Stranke slobode i pravde krajem aprila dala iskaz u vezi sa navodima o podvođenju maloletnica u Jagodini, za šta je optužila Dragana Markovića Palmu.

Sastanak u zgradi PU bio je zatvoren za javnost.

Kako navode izvori Nova.rs, tokom posete Vulina u Jagodini je vladalo pravo opsadno stanje.

„Park ispred je bio prepun policije, u okolini su bili blindirani automobili, nikom nije dozvoljeno da priđe. Pomerana su i parkirana civilna vozila“, kaže naš izvor.

Dodaje da sastanak nije trajao dugo i da je ministar policije nakon toga brzo napustio Jagodinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare