Dijana Vukomanović Foot:Zoran Lončarević/Nova.rs

Članica pokreta Centar Srbija (Srce) Dijana Vukomanović izjavila je danas da taj pokret "svakako ne startuje od 'nule'" jer je Zdravko Ponoš, koji ga predvodi, uspeo da osvoji respektibilan politički kapital od oko 700.00 glasova na prošlim izborima na kojima je bio predsednički kandidat.

„Nastavićemo sa neposrednim kontaktom sa gradjanima na terenu. Onako kako se Ponoš susretao, razgovarao sa velikim brojem gradjana širom Srbije, tako će i ljudi iz pokreta“, rekla je Vukomanovićeva za list Nova, odgovarajući na pitanje kako će izgledati vanparlamentarna borba pokreta.

Prema njenim rečima, pokret u velikoj meri računa i na moć društvenih mreža. „Fejsbuk, Istagram, Tviter će biti kanali za izlaganja naših uglednih članova i stručnjaka iz različitih oblasti“, rekla je ona.

„Prednjačićemo u kritici, ali i u predlaganju alternativnih rešenja ključnih pitanja i problema“, istakla je Dijana Vukomanović.

Ona je rekla da je ne bi začudilo da sledeće godine dodje do novog talasa izbora, „ne samo na beogradskom, već i na republičkom nivou“.

Opširnije čitajte u izdanju novina „Nova“, a u toku dana i na portalu Nova.rs.

Bonus video: Ponoš predstavio pokret Srbija Centar

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar