Foto:TANJUG/ INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV

Nakon što je objavljena vest da je sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću skinuta zabrana ulaska u Crnu Goru, portal Nova.rs se obratio kabinetu šefa srpske države sa molbom da dobijemo komentar ovim povodom. Međutim, kao po običaju naša pitanja su ostala bez odgovora.

Podsetimo, jutros je objavljeno  da su vlasti u Crnoj Gori ukinule zabranu ulaska u tu zemlju sinu predsednika Republike Srbije, Danilu Vučiću. 

O ovoj zabrani se nije znalo do objavljivanja vesti da je ukinuta, stoga je javnost ostala uskraćena za informaciju zbog čega je u prvom redu ona i uvedena, ko ju je uveo i kad je ona stupila na snagu.

Pročitajte još...

Zbog toga se portal Nova.rs obratio sa molbom za komentar savetnici predsednika države, Suzani Vasiljević, ali smo ostali uskraćeni za odgovor.

Zbog toga i ovim putem želimo da pitamo predsednika zbog čega je Danilo Vučić bio “bezbednosno interesantna osoba” vlastima u Crnoj Gori? Zbog čega mu je uvedena zabrana ulaska u tu zemlju, zbog čega se o toj zabrani do sada ćutalo, kao i pod kojim je obrazloženjem ukinuta?

Imajući u vidu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić redovno napominje kako ne beži od novinarskih pitanja, nadamo se da će i ovom slučaju držati te prakse i pružiti adekvatne odgovore javnosti.

BONUS VIDEO: Vučić je majstor zamene teza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare