Aleksandar Vučić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije tačno da je dobio i vratio zarđale kašike penzioneru iz Niša.

Vučić je naveo da nije dobio nikakve zarđale kašike, koju mu je navodno poslao penzioner aludirajući na politiku lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja iz 1991. godine.

„U to vreme nisam bio član stranke, nijedne. Nikada se nisam stideo, iako nisam srećan zbog svega što sam nekada govorio ili činio, ali se nikad nisam stideo jer sam nešto osećao, voleo i nečemu pripadao svim srcem“, rekao je Vučić za TV Pink.

Niški slikar i karikaturista Slavoljub Blagojević rekao je danas da mu je kabinet predsednika Srbije Aleksandra Vučića vratio zarđale kašike u vrednosti 30 odsto njegove penzije koje mu je poslao prošle sedmice.

On se na taj korak odlučio nakon što je Vučić, povodom teksta u Danasu da mu je Blagojević vratio penzionerski paket sa vitaminima, rekao da bi „taj gospodin trebalo da vrati i 30 odsto penzije“, koje su „za toliko veće nego u vreme kada je na vlasti bio onaj u čijem se mediju on oglašava“.

Blagojević kaže da je pred prošli vikend u poštanskom sandučetu našao obaveštenje da treba da preuzme paket u pošti, a da je po odlasku u poštu video da je reč o paketu sa oko 200 zarđalih i ostalih kuhinjskih kašika, inače kupljenih na buvljoj pijaci, koje je post ekspresom poslao Vučiću na Andrićev venac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar