Novak Đoković i Aleksandar Vučić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Susret sa najboljim teniserom na svetu, Novakom Đokovićem, predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za svoj promotivni, predizborni spot, koji je objavljen na njegovom zvaničnom Youtube kanalu.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

Tokom razgovora sa predsednikom Srbije, Đoković se zahvalio na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji, a upravo se taj deo njegovog obraćanja našao u predizbornom spotu na Vučićevom Youtube kanalu. 

Pročitajte još...

„Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumeva, to se ceni i poštuje. Kao čovek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva doveka i zaista iz srca hvala svima“, rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku.

Foto: Printscreen YT

Pomenuti video se od juče prikazuje na Youtube-u kao sponozorisani sadržaj i predstavlja deo serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar