Ana Brnabić, Krizni štab Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu Ana Brnabić izjavila je da je uveliko počela najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, kao i protiv SNS, iako je kampanja mesecima daleko.

Kako se navodi u saopštenju SNS, Brnabić je razgovarala sa članovima i aktivistima SNS na Voždovcu.

„Napadi koji dolaze od medija koji su u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice“, istakla je Brnabić.

Ona je rekla da „svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije“.

„Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima, jer se na izborima ne borimo ni za funkcije, ni za stranku, borimo se za našu opštinu, naš grad i našu zemlju – da nastavi da jača i da se razvija“, poručila je Brnabić.

Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

Brnabić je rekla da je, u danu kada su Srbi na Kosovu i Metohiji i stabilnost regiona „neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice“ ugroženi, važno da se sete da su Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na Kosovu.

BONUS VIDEO: Sićve011 mobilnom kancelarijom po lajkove građana

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare