Igor Petrović, Topola, Među nama, Medju nama
Igor Petrović Foto: Nova S

Predsednik opštine Topola Igor Petrović nije pozvan na današnji susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa članovima Saveta upravnog Šumadijskog okruga u Gradskoj upravi Kragujevca, a za to optužuje načelnicu okruga.

Petrović ističe da je na sastanku bilo reči o brojnim kapitalnim projektima za Šumadiju.

„Na radni sastanak sa predsednikom Srbije načelnica okruga Biljana Ilić Stošić pozvala je čelnike Aranđelovca, Rače, Batočine, Knića i Kragujevca, a mene kao predstavnika svih građana Topole nije. Ona je uskratila mogućnost da predsednik Republike bude upoznat sa problemima običnih ljudi u Topoli i posledično onemogućila realizaciju velikih projekata“, stoji u dopisu Igora Petrovića načelnici Šumadijskog okruga.

Predsednik opštine Topola naglašava da ga je načelnica nedavno „uredno pozvala na sastanak sa ministarkom Gordanom Čomić i na prvu sednicu Saveta Šumadijskog upravnog okruga“.

Petrović traži odgovor i izvinjenje od Biljane Ilić Stošić, a do zvaničnog izvinjenja on neće prisustvovati sednicama Saveta okruga.

Igor Petrović je bio predsednik naprednjaka u Topoli, a krajem aprila izbrisan iz članstva Srpske napredne stranke. Sada je član stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar