Vučić o prisluškivanju: U danima pred nama videćete sve

Politika 01. apr. 202112:40 > 13:20
Podeli:
Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Tokom obilaska radova na autoputu "Miloš veliki", predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o aferi prisluškivanje. Rekao je da će se u narednim danima i nedeljama sve biti jasno, prenosi Tanjug.

Na pitanje i konstataciju novinara da je reč o navodnom prisluškivanju koje su sprovodili pojedinaci iz MUP-a, kada je na njegovom čelu bio sadašnji ministar odbrane Nebojša Stefanović, Vučić je rekao: “ Gledaćete i videćete sve“.

“ I sve će biti jasno. Videće se ko se ponašao pravno, a ko protivpravno, pa neka građani sami procene. Videćete u danima i nedeljama pred nama, a ja sam inače svakako gotov“, rekao je Vučić a preneo Tanjug.

Za šta je kriv Stefanović

Podsetimo, nakon afere “Prisluškivanje” i hapšenja Veljka Belivuka,kako je pisala Nova.rs, ime Nebojše Stefanovića se gotovo svakodnevno pojavljuje u medijima uz navode da je upravo on predvodnik državnih struktura koje su okrenule leđa Aleksandru Vučiću i počele “da rade protiv njega”.

Izuzev prorežimskih medija, koji su evidentno promenili odnos prema do juče omiljenom saradniku prvog čoveka države, niko od predstavnika izvršne vlasti se nije usudio da direktno uperi prstom u Stefanovića.

To nije učinio ni njegov šef, koji, istine radi, ističe da mu nešto zamera. Šta je to “nešto”, predsednik nam uporno odbija da nam kaže.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar