Foto: Printscreen/TV PRVA/Ivan Dinić/Nova S

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nije znao da je Marko Atlagić, poslanik SNS, poručio Draganu Bjelogrliću da napusti Srbiju.

U emisiji na TV Prva govorilo se o uvredama na račun umetnika u Skupštini Srbije, čemu Vučić nije u jednom trenutku pridavao veliku pažnju. Međutim, onda ga je na to što se dešavalo na sednicama parlamenta uputio profesor Ivo Visković.

„Ako nekoga teraju iz zemlje, kao što teraju Bjelogrlića, šta može gore od toga“, rekao je Visković.

Vučić je potom upitao ko ga je terao iz zemlje, Visković je naveo da je to rekao Marko Atlagić.

„Ja to nisam znao. Mislim da je to strašno, ako je to rekao“, rekao je Vučić.

Profesor Visković je potom naveo da sledeće što može da traži je da ga ubiju.

„Svejedno mislim da je strašno i pogrešno“, rekao je Vučić.

On je naveo da svašta govore i o njemu.

„Za mene govore da sam ubio rođeno dete. Pa mi otac nije Anđelko Vučić, nego Fahri Musliu… To je sve teže nego ono što je rečeno u Skupštini za Bjelogrlića. Svakoga dana najgore gadosti govore. Vi koje se zalažete za vladavinu prava, niste reagovali“, rekao je Vučić i dodao:

„Svaku uvredu, pogotovo diranje porodice smatram gadošću sa ljudske strane, a krivičnim delom sa pravne strane“, naveo je Visković.

Upitan da li mu smeta da kada za predsednika govore da je lud, zao, psihopata… Antonijević je rekao da su to neke stvari koji prelaze granicu.

Podsećamo, regujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu koleginice Seke Sablić, Atlagić je na njegov račun iz skupštinske klupe uputio niz uvreda i optužbi.

„O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti ‘1 od 5 miliona’. Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević“, rekao je Atlagić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare