Dragan Đilas i Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Zoran Lončarević

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, optužio je danas lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa da koristi saopštenja i obračune kriminalaca kako bi napao njegovog sina.

Na pitanje kad se može očekivati epilog afere “Prisluškivanje”, Vučić je rekao da će nadležni organi raditi svoj posao i da on ne želi da se meša u to.

Pročitajte još...

“Mislim da svi znaju šta im je posao i šta im je obaveza. Biće tu nekih iznenađenja oko nekih drugih tema koje nemaju veze sa prisluškivanjem, ali otom potom. Moje je da trpim i da slušam razne laži i da nikoga ne tužim, jer biste u suprotnom govorili da su to strašni pritisci. Jedino mi je žao kad vam neko dete lažno optužuju i kad ‘đilasovi’ mediji postoju megafoni Belivukove grupe. Kad kriminalci nešto napišu da bi se međusobno optuživali i da bi se poubijali i u to ubace mog sina, to jedva dočeka Dragan Đilas. On to radi da bi njemu (Danilu Vučiću) život bio ugrožen, što bi verovatno mene slomilo. Ne vidim drugi razlog da nečije dete na takav način uplićete, posebno s mafijaške strane”, rekao je Vučić, dodajući da će biti veliko iznenađenje kad se otkrije ko je ubio “gospodina Kiću”, misleći na jednog od vođa navijača Partizana, Ljubomira Markovića.

“Mi operativno znamo ko je to uradio. Ko je izvršilac i ko je nalogodavac. Uskoro će to i javnost saznati. Ja se samo nadam da će od tog strašnog, bahatog, prljavog posla stavljanja mete na čelo deci neće biti nikakvog rezultata, ne samo zato što je u pitanju moje dete. Zašto to neki rade – ja razumem da su željni para i vlasti, ali ne razumem da to želite preko leševa neke dece da postignete”, navodi Vučić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare