Foto: E-Stock_danijel_milutinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras zajedničku fotografiju sa srpskim ambasadorom u SAD-u Markom Đurićem i tom prilikom je poručio kako će Marko Đurić "uskoro iz Vašingtona nazad u Srbiju".

„Neko bi rekao da smo Marko i ja imali sportske aktivnosti, ili da smo išli u dužu šetnju, a pravi razlog našeg odlaska u Brayant park krije se u fotografiji broj dva. Sve što su imali od vafla, ili kako mi kažemo – bakinog kolača, nas dvojica smo pojeli“, napisao je Vučić na Instagramu.

„To je meni priprema za povratak u Beograd, a i Marko će uskoro iz Vašingtona nazad u Srbiju“, dodao je još predsednik Srbije.

Podsetimo, poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić sredinom septembra naveo je da će Marko Đurić zameniti Aleksandra Vulina na funkciji direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Nekoliko dana nakon što je Miketić to objavio, predsednik Srbije je rekao da je „možda i planirao da smeni direktor BIA Aleksandra Vulina“, ali da mu je sada, kako je izjavio, produžen mandat. U istoj emisiji je naveo i da „nikada nije razmišljao da postavi Đurića u BIA“.

„Pa kao što neće biti postavljen, produžili su mu život. Možda sam i planirao da ga smenim, a sad ne mogu da ga smenim pošto su to saznali“, rekao je Vučić u „Hit tvitu“.

„Marko Đurić u BIA? Au, nikad o tome nisam ni razmišljao. Nikad u životu nisam razmišljao za Marka Đurića u BIA, eto Vulina, produžili mu mandat“, dodao je on.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare