aleksandar vucic
Aleksandar Vučić Foto:Screenshot/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da moli poslanike većine da ne napadaju KRIK ili bilo koji drugi medij koji im se ne dopada.

„Nisam oduševljen radom KRIK-a iz mnogo razloga. Ne bih govorio o razlozima. Nemam pravo da kada dođu na konferenciju za novinare da ih ne poštujem i nemam pravo da učestvujem u hajci protiv njih. Boriću se da zaštitim prava iz KRIK-a i ljudi iz civilnog sektora. To tražim od naših poslanika“, naveo je Vučić.

Upitan šta ako ga ne poslušaju, on je rekao da će ga poslušati.

„Niko ne može da nam zabrani da odgovorimo. Nekima nisu bili potrebni odgovori kakve su ih pružali danas i juče. Ove moje molim da razumeju da smo mi odgovorni za demokratičnost sistema, da mi moramo da se ponašamo odgovornije, da mi moramo da tim ljudima omogućimo da govore najgore stvari o nama i o mojoj deci čak, ja ih nisam tužio. Ovo sam izneo javno, ne zato što brinem šta će ko da mi kaže u Evropi i svetu. Znaju da sam tvrd i da se sa mnom tako ne razgovara, ali mi moramo unutar sebe da pokažemo poštovanje“, izjavio je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare