Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/TvPink

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić biće na listi SNS, rekao je večeras predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić govoreći o timu koji će naprednjaci kandidovati za vanredne parlamentarne izbore 3. aprila.

„Sa nama će biti i Dana Grujićić, velikan srpskog glumišta Lazar Ristovski, biće mnogo sportista, naučnika, privrednika koji su ‘napravili čudo u našoj zemlji'“, rekao je Vučić na TV Pink iz Pekinga.

Prema njegovim rečima, Danica Grujičić se nije dvoumila i odmah je prihvatila „jer želi da bude sa nama u predstavljanju naših rezultata“.

Ona ima ideju da se istraži sve o NATO bombardovanja i uticaja osiromašenoG uranijuma na onkološke bolesnike, da napravimo najveći onkološki institut koji bi vredeo oko 300 miliona evra “ što bi bilo nešto ogromno što ćemo ostaviti generacijama koje dolaze“.

Vučić je naveo da on mora da se bavi važnim državnim pitanjima i da nema mnogo vremena da „se bavi partisjkim problemima“, ali da je od članova stranke dobijao informacije koje mu ukazuju da će lista SNS na predstojećim izborima biti jaka.

On je dodao da će na listi SNS biti i, kako je naveo, najbolji i najcitiraniji matematičar Stojan Radenović, kao i naučnica Jelena Begović.

Ocenio je da ljudi koji pristanu da pruže podršku SNS pokazuju ogromnu hrabrost i naveo primer tenisera Novaka Đokovića koga je javnost napala nakon što se sastao sa njim.

BONUS VIDEO: Vučić: Redosled kandidata utvrdićemo žrebom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar