izbori 2020
Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović poslao je mejl redakciji Nova.rs kako bi nam uputio "veliki pozdrav" zbog jučerašnjeg teksta objavljenog na našem portalu.

Nakon objavljenog teksta „Vladimir Đukanović daje 500 evra harmonikašu na korona žurki“, u kojem se navodi da je poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na veselju počastio harmonikaša novčanicom od pet stotina evra, stigao je i odgovor našoj redakciji u kojem nam Đuka šalje „veliki pozdrav“.

PROČITAJTE JOŠ

„Poštovani, nije imalo potrebe da izmišljate kako sam na nekakvoj žurci častio muziku. Mogli ste da me kontaktirate i ja bih vam lepo objasnio. Nije bila nikakva žurka, već krštenje mog deteta. Eto, zato sam častio muziku, jer Bogu hvala jesam bogat čovek s obzirom da mi je to četvrto dete. U mojoj porodici zaista je bila velika radost i kao domaćin želeo sam da se odužim svojim prijateljima koji su došli za džabe da sviraju i pevaju. Ako je to moj greh, prihvatam ga i ujedno sam i radostan zato što ste imali čime da popunite portal. Mada, možda je bolje da nekada probate sa istinom. Sve najbolje od Vladimira Đukanovića“, napisao je Đukanović u mejlu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare