Foto: Twitter/Davor Vukovic

Izbori za savete Mesnih zajednica u Novom Sadu održavaju se danas, a definitivno ni ovi izbori neće proći bez nepravilnosti.

Nova.rs već je pisala da je dan izbora za kandidate u savete Mesnih zejadnica u Novom Sadu počeo je incidentom na Limanu 4, gde je napadnut jedan od nezavisnih kandidata, zbog čega je pozvana i policija.

Dramatično je bilo i na Južnom Telepu, gde su građani tvrdili da SNS džipovima dovozi svoje simpatizere na glasanje, a da se oko samih prostorija šetaju „nepoznati, krupni momci i slikaju ih“.

Materijali sa nepravilnostima konstantno pristižu, a poslednji u nizu jeste na samom ulazu na biračko mestu, gde pristalice Srpske napredne stranke nose propagandni materijal ove partije.

Jedan građanin pokušao je da objasni da to ne sme da se radi, ali pristalice su tvrdile da se nalaze na više 50 metara od biračkog mesta.

Na snimku koji se pojavio, jasno možemo da uočimo da je u pitanju manje od 50 metara, a zakonom je kažnjivo da se ističu stranački simboli na razdaljini manjoj od te kada je izborni dan.

Sudeći prema početku izbornog dana, ovakvih snimaka pristizaće sve više i više.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare