Jelena Jovanović i Čedomir Jovanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića, objavila je na Instagramu kompilaciju snimaka i fotografija na kojima je zajedno sa decom, ali i suprugom koji je pre nekoliko dana priveden zbog navodnog nasilničkog ponašanja prema njoj.

Praktično posle nekoliko meseci od poslednje objave ona je objavila snimak na kojem se vide njena deca – ćerka Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fejt i sin Mihajlo Lajf, ali i Čeda.

Spekulisalo se da je Jovanović tukao Jelenu, ali je on dao konfuzne odgovore.

„A šta da kažem. Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da, eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka. Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović,. Međutim, kasnije je sve negirao, baš kao i njegova supruga.

Jovanovićev advokat Aleksandar Šćekić objasnio je da je Čedomir Jovanović bio pozitivan na narko-testu, ali na lek bromazepam.

„Uzeo ga je pre vožnje, jer ima bolove u leđima. Na sve ostale narkotike, na kokain, na sve drugo, on je negativan. Ali, zbog bromazepama je zadržan“, kazao je on i dodao da je Jovanović bio sarkastičan kada je priznao da je pretukao suprugu.

Bonus video: Čeda Jovanović o incidentu na aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar