Čuveni arhitekta Dragoljub Bakić pozvao je građane da danas dođu na protest "Protiv državnog kriminala”, koji će se održati u 12 sati ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva.

On je istakao da svi oni koji nedostojno obavljaju javne funkcije moraju da podnesu ostavke i da budu procesuirani.

“Dođite da svi zajedno da pokažemo da smo jedinstveni, da smo suvereni građani i da smo svesni da nas sopstvena država pljačka i vara, uz pomoć zarobljenog pravosuđa i nemoralnih medija. Dođite u subotu, u podne, pod prozor republičke javne tužiteljke kojoj ne vredi ime pominjati”, poručio je Bakić.

Pročitajte još...

Protest organizuju „Otvorena građanska platforma – Akcija“, „Ne davimo Beograd“, Aleksandar Jovanović Ćuta, Platforma „Solidarnost“ i druge organizacije.

„Državom upravljaju organizovani kriminalci sa najviših državnih pozicija. Zato, protest u subotu 16. oktobra u 12 časova, ispred Republičkog javnog tužilaštva u Nemanjinoj 22“, pozivaju organizatori.

Poziv građanima da se okupe danas upitila je i Mirijana Aleksić, čiju je sestru, Staniku Gligorijević, na naplatnoj rampi Doljevac usmrtilo vozilo bivšeg direktora Koridora Srbije, Zorana Babića.

BONUS VIDEO Sestra Stanike Gligorijević: Dođete na protest

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar