Vesna Vidović Foto:Screenshot/Youtube/Српска напредна странка

Na sednici predsedništva Srpske napredne stranke odlučeno je da njihov kandidat za gradonačelnika Beograda bude Aleksandar Šapić, dok je za njegovu zamenicu predložena Vesna Vidović. Njeno ime gotovo da se nigde ne pominje. U toku poslednje kampanje govorila je o mladima i hvalila Aleksandra Vučića navodeći da je on zaslužan za njihovo uvođenje u politiku.

Vesna Vidović bila je kandidat na listi „Alеksandar Vučić – Zajеdno možеmo svе“. Mlada nada naprednjaka je tokom kapmanje razgovarala sa vršnjacima o budućnosti u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Vеsna Vidović jе rеkla „da jе misija svakog dobrog lidеra da novе gеnеracijе živе boljе od prеthodnih“.

„Alеksandar Vučić jе to ostvario za našu gеnеraciju, a na nama mladima jе da odrеdimo budućnost za gеnеracijе kojе dolazе i u tomе imamo pomoć i podršku prеdsеdnika Vučića“,  navеla jе Vеsna Vidović.

Vesna Vidović Foto:Screenshot/Youtube/Српска напредна странка

Rođena je 18.8.1989. godine. Bila je odbornica u Skupštini grada Beograda.

Brnabić se nada dobroj saradnji i pozitivnoj energiji

Premijerka Ana Brnabić saopštila je nakon sednice Predsedništva stranke da je izbor kandidata bio najvažnija tačka dnevnog reda i da je usvojen predlog Gradskog odbora SNS.

„Aleksandar Šapić bio je i prvi na našoj listi. Dobili smo većinsku podršku i poverenje građana Beograda na ovim izborima. Predlog za zamenika gradonačelnika je Vesna Vidović, koja je takođe iz SNS. Smatramo da će njih dvoje funkcionisati kao dobar tim“, kazala je Brnabić i dodala da će izmena biti u Gradskom veću, kao i da se nada dobroj energiji i završavanju započetih projekata.

***

BONUS VIDEO: Ana Brnabić – Kao sav normalan svet

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare